İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilanlara göre Kamuya 15 farklı belediye personel alımı yapacağını belirterek çok sayıda personel sayısı ve pozisyon ile alımlar yapılacak. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile hafta başından itibareb gelmiş olan ilanlara göre çeşitli alanlarda alım yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere belediye personel alımı ilanları hakkında bilgiler aktaracak ve başvuru yapmanızı sağlayacağız.

YAYIMLANAN BELEDİYE PERSONEL ALIMLARI:

  1. Burdur Bucak Belediyesi: 1 Basınla İlişkiler Görevlisi
  2. Sinop Erfelek Belediyesi: 1 Temizlik İşçisi
  3. Çanakkale Ayvacık Belediyesi: 1 İş Makinesi Operatörü, 10 Beden İşçisi ve 1 Elektrikçi
  4. Gümüşhane Ünlüpınar Belediyesi: 1 Otobüs Şoförü
  5. Kütahya Domanic Belediyesi: 8 Genel Beden İşçisi
  6. Aydın Buharkent Belediyesi: 2 Şoför
  7. Eskişehir Mühalgazi Belediyesi: 1 Otomobil Şoförü, 1 Kamyon şoförü ve 1 Tır Şoförü
  8. Çanakkale Bayramiç Belediyesi: 1 Büro İşçisi
  9. İstanbul Sultangazi Belediyesi: 1 Antranör
  10. Çanakkale Ezine Belediyesi: 1 Güvenlik Personeli
  11. Bakılesir Marmara Belediyesi: 1 İşçi
  12. Gümüşhane Siran Belediyesi 3 genel Beden İşçisi
  13. Karaman Belediyesi: 1 Büro personeli
  14. İstanbul Eyüpsultan Belediyesi: 4 Aşevi Destek Elemanı
  15. Nevşehir Kalaba Belediyesi: 1 Büro İşçisi

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan belediye personel alımı ilanlarına göre adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olabielcek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak belediye sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 50 yaşından gün almamış olmak, Herhangi bir engeli olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlar İŞKUR kurum dışı kısmında yayımlanmş olup adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen ilgili belediyelere gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu kapsamda adaylardan başvuru esnasında, Resimli İş Başvuru formu, Kimlik Fotokopisi, Askerlik durum belgesi, İkametgah belgesi, Adli Sicil belgesi ile başvurularını şahsen yapılabilir. Söz konusu İŞKUR belediye personel alımı ilanlarına aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI >>>>https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim