Van İpekyolu Belediyesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında Kadın Erkek adaylar içerisinden 30 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Başvuru süreci Bugün itibari ile başladı. Peki nasıl başvuru yapılacak? Adaylardan istenen belgeler nedir? tüm detayları başvuru kılavuzu ve başvuru formu ile birlikte sizlere aktarıyoruz.

30 ZABITA MEMURU ALIMI YAPILACAK!

Van İpekyolu Belediyesi Lisans mezunu adaylar içerisinden 30 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Buna göre Genel İdare Hizmetleri sınıfında Kadın 4 Zabıta Memuru ve 26 Erkek Zabıta memuru alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Söz konusu olan Zabıta memuru alımı için adaylar başvurularını 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu yönde özel olarak ise 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak, Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir. İşte Özel nitelikleri detaylandıran ve kadro dağılımını gösteren tablo şöyledir;

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Van İpekyolu Belediyesi memur alımı başvuru süreci başladı. Bu yönde adaylar başvurularını 21 Mart 2021 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 26 Mart 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir.

Nasıl Başvuru Yapılacak?

Adaylar başvurularını şahsen Hafiziye mah. Kazım Karabekir Cad. Serdar 2.Sk No:3 İpekyolu Belediyesi Merkez Binası 5. Kat İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü adresine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

  • Adaylar, www.ipekyolu.bel.tr adresi üzerinden elektronik ortamda doldurarak ıslak imza ile imzalayacakları BAŞVURU FORMUNA aşağıdaki belgeleri ekleyeceklerdir.
  • Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,
  • Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.)
  • Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.)
  • KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,
  • Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.)
  • Son altı ay içerisinde çekilmiş 5 adet vesikalık fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)

BAŞVURU FORMU

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim