Belediyeler Memur Alımı Yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre İki Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 62 Memur Alımı yapılacak. Başvurularda sona gelmiş olmaktayız. Bu kapsamda İşin Olsa ekibi olarak olarak ilgili belediye memur alımı ilanları hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

2 BELEDİYE 62 MEMUR ALIMI YAPIYOR!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi: Belediye 12 kişilik kadro ile İtfaiye Eri Alımı yapacak. Lise Mezunu 2, Ön Lisan mezunu 6 ve Lisans Mezunu 4 olmak üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında İtfaiye Eri Alımı yapılacak.

Şehitkamil Belediyesi: Belediyeye 50 Zabıta Memuru alınacak. Lisans mezunu alım yapılacak olup 75 KPSS ile 10 kişi ve 70 KPSS ile 40 Memur alımı yapılacak.

BELEDİYE MEMUR ALIMI ŞARTLARI NEDİR?

Belediyelere memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise;

2020 yılında yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 60, 70 veya 75 puan almış olmak,

En Az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

Yapılacak sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak,

Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak,

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Belediyelere memur alımı başvuru şartlarını taşıyan adaylar en geç 1 Ekim 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen belediyelere yapılacaktır. İlanların detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Şehitkamil Belediyesi B Sınıfı Sürücü Belgesi Olan 50 Zabıta Memuru Alımı Yapacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 12 İtfaiye Eri Alım İlanı Yayımladı! En Az Lise

Editör: TE Bilisim