İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı İstanbul ilinde farklı birimlerde görevlendirilmek üzere yüzlerce personel alımı yapacak.

İBB Kariyer Portalı üzerinden adaylara duyurulan ilanlarda başvuru şartlarında farklı eğitim düzeyinde başvuru alacak. Buna göre ilköğretim düzeyinde de çok sayıda alım gerçekleştirilecek.

İLKÖĞRETİM MEZUNU PERSONEL ALIMI;

kadın kuaförü alımında ise adayların en az ilköğretim mezunu olması kuaförlük kalfalık belgesine sahip olması makyaj, perukçuluk, kuaför alanlarında 5 yıl iş tecrübesine sahip olması istenilmektedir.

Genel bakım ve restorasyon personeli alımında adayların ilköğretim mezunu olması temizlik işlerinde çalışmaya fiziksel yeterli olması, bakım onarım ve restorasyon uygulamalarında deneyimli olması gerekmektedir.

Cam temizliği personellerinin ise en az ilköğretim mezunu olmak yüzde 40 engelli raporuna sahip adayların esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmeleri gerekli olacak. Cami temizliği kadrosunda ise esnek çalışma saatlerine uygun olan erkek adayların başvuru yapması istenilmektedir.

İBB LİSE MEZUNU PERSONEL ALACAK;

Halkla İlişkiler personeli alımında adayların en az lise mezunu olması ve B sınıfı ehliyeti olması ayrıca office programına hakim olmak vardiyalı çalışmaya uygun olmaları istenilecek.

Büro personeli kadrosunda iki farklı ilan açıklandı. Bunlardan ilki engelli raporu olan adayların başvuru yapabileceği diğer ilanda ise en az lise mezun adaların başvuru yapabileceği iki farklı ilan bulunmaktadır.

Şoför alımında ise en az lise, E sınıfı ehliyet sahibi SRC belgesi ile Psikoteknik belgelerine sahip vardiyalı çalışmaya uygun adaylar istenilecek. Ayrıca iş tecrübesine sahip olan adayları içinde başvurular yapılacak.

ÜNİVERSİTE MEZUNU ALIMLAR;

Operatör kadrosundaki alımlarda ilkçöğretim mezuniyetinde E ile G sınıfı ehliyet sahibi ve iş makinelerinin Beko Loder, Greyder Loder Dozer ve Ekskavatör makinelerini kullanabilmek istenilmektedir.

Sanat tarihçisi uzman personel alımlarında ise adayların Sanat tarihi bölümünden mezun olması restorasyon uygulama deneyiminde erkek adayların askeriliğini tamamlamış olmaları, İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden kişilerin başvuru yapmaları gerekmektedir.

Restoratör ve Koservatrör alımında ise Üniversite mezunu olmak gerekmektedir. Diğer kadrolarda ise Mimar kadrosundaki alımlarda Mimarlık bölümü mezun olmak, Makina Mühendisi alımında ise Makina Mühendisi bölümünden mezun olmak, inşaat mühendisi alımlarında inşaat mühendisliği mezunu olmak,

Başvurular https://kariyer.ibb.istanbul/Ilan/Ilanlar adresi üzerinden yapılabilecektir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim