İstanbul Büyükşehir Belediyesi en az lise mezunu personel alım ilanı açıkladı. İBB kariyer Portalı üzerinden gerçekleştirilecek olan KPSS şartı aranmadan memur alımı ilanlarından bir tanesi de sayaç okuma personeli oldu.

Adayların sayaç okuma personeli kadrosuna başvuru yapabilmeleri için en az lise mezunu olmaları sahada aktif olarak çalışma koşullarına uyum sağlayabilmeleri takım çalışmasına uyum sağlayabilmeleri askerlik görevini tamamlamış ya da tecilli olmaları gerekmektedir.

Araç kiralama ve sigorta danışmanı onlarında genel başvuru şartları açıklandı lise mezunu olmak 2 yıl sigorta departmanda çalışmış ve otomotiv sektöründe deneyimli olmak, ofis programlarına hakim iyi derecede programı bilmek, takım çalışmasına yatkın erkek adayların askerlikle ilişiği olmayan kişiler başvuru yapabilirler. Lise mezunu olarak başvuru yapılabilecek. Diğer kadrolarda ise araç kiralama ve araç teslimat personelidir. Bu kadroda B sınıfı ehliyet ve en az 5 yıl aktif olarak araç kullanabilmek iki yıl araç otomatik sektöründe çalışmış olmak gerekmektedir. Ehliyet belgesi yanı sıra SRC ile psikoteknik belgeleri olan, aktif olarak araç kullanabilen, güler yüzlü güçlü insan ilişkiye sahip, erkek adayların askerlikle ilişiği olmayan kişilere başvuru yapabilir. Satış sonrası hasar danışmanı alımlarında en az 3 yıl deneyim istenmektedir. Yetki bayide araç kiralama satış noktasında görev almış olmak, araç hasarları konusunda tecrübeli, Office programlarını kullanabilen ve iyi derecede bilen, insan ilişkilerinde ve iletişimde başarılı, müşteri odaklı Sorumluluk sahibi takım çalışmasına uyumlu bireysel iş disiplinine sahip adaylar başvuru yapabilirler.

Araç kiralama satış sonrası hizmetler şefi alımı; programda ise en az Lisans mezunu veren makine ve endüstri mühendisliği bölümü mezunu olmak ve bu otomotiv sektöründe satış sonrası hizmetlerinde en az 5 yıl tecrübesi gerekmektedir. Hasar mekanik ve yedek parça konusunda saha deneyimli, tedarikçi yönetim planlama yapabilen organizasyon yeteneği güçlü ekip çalışmasına yatkın, insiyatif alabilen Office programları Excel, PowerPoint programını iyi derecede kullanabilen, Analitik düşünebilen problem çözebilen, etkili iletişim becerilerine sahip adaylar  başvuru yapabilirler.

Editör: TE Bilisim