İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı ilanları yayımladı. İBB kariyer adresi üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Belediye Personel Alımı için Genel Başvuru adı altında olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı Personel Alımı gerçekleştirecek. İlan İBB Kariyer adresine yayımlandı. Peki İBB Personel Alımı ilanlarına kimler başvuru yapabilecek? Genel Başvuru nedir? tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerele paylaşacağız.

GENEL BAŞVURU NEDİR?

Genel başvuru niteliğinde düzenlenmiş bu ilana yapacağınız başvurunuz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri’nde oluşabilecek tüm pozisyonlarımız için değerlendirmeye alınacak ve uygun olması durumunda sizinle iletişime geçilmesidir.

Özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve güncellemeniz, tecrübelerinize ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatlarımız konusunda size daha kolay ulaşmamızı sağlayacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Genel Başvuru için herhangi bir kısıtlama yoktur. Herkes başvuru yapabilmektedir. Ancak geçmiş dönemlerde de yayımlanan ilanlara bakacak olursak adaylardan genel olarak,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • İstanbul Avrupa veya Asya kıtalarında ikamet ediyor olmak,
  • Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • En az ilkokul mezunu olmak,

şartları aranacak. Ayrıca adayların bilmesi gereken önemli noktalarda biriside, Başvuru esnasında gerçekten hakim olduğunuz mesles kodunda talepte bulunmanız olacaktır. Bu sayede doğru bi boş meslek dalı olduğunda direk olarak seçilmesine neden olacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK!

İBB Kariyer adresi üzerinde Genel Başvuru ilanına başvuru yapmak için adaylar İBB kariyer adresine giriş yaparak Elektronik ortamda başvurularını gerçekleştirebilecekler. Başvuru için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://kariyer.ibb.istanbul/IlanDetail/ShowIlanDetails?ilanID=5