İBB tarafından açılan yeni kariyer sayfasında “Şehrin için Çalış” sloganı ile personel alımı ve istihdam için harekete geçti. Buna göre ilgili yeni kariyer sayfasında farklı alanlarda ve pozisyonlarda istihdam edilmek üzere en az ilköğretim mezunu olan personel alımı yapılacak olup bazı kadrolar ve alım şartları ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Cenaze Aracı Şoförü

İlgili pozisyon için alım şartları En az İlköğretim mezunu olma, B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve aktif olarak araç kullanabilen,SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,İstanbul Avrupa Yakası için; Beyoğlu, Topkapı, Silivri, Küçükçekmece ve çevre ilçelerinde ikamet eden,Anadolu Yakası için; Kartal ve çevre ilçelerinde ikamet eden adayların başvuruları alınmaktadır.

Özel Eğitimci

Bu pozisyona Üniversitelerin Özel Eğitim Alan Öğretmenliği bölümünden,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,İstanbul Anadolu Yakası için; Sancaktepe ve çevre ilçelerinde ikamet eden adaylar başvuru yapabilecektir.

Fizyoterapist

İlgili pozisyon için Üniversitelerin lisans düzeyindeki Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümlerinden mezun,Duyu Bütünleme Sertifikasına sahip,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,İstanbul Avrupa Yakası için; Beyoğlu ve çevre ilçelerinde ikamet eden,Anadolu Yakası için; Kartal, Kadıköy ve çevre ilçelerinde ikamet eden olma şartları aranmaktadır.

Diğer tüm pozisyonlara ulaşmak için http://bit.ly/33ad7UO adresinden erişim sağlanabilmekte ve başvuru yapılabilmektedir.