İBB Kariyerher geçen gün yeni ilanlar yayımlayarak İstanbul Halkının işsiz kalmaması adına çalışmalarına devam ediyor. Son zamanlarda bir çok alanda lise mezunu personel alımı ilanları yayımlandı. Geçtiğimiz güb yayımlanan ilanlara göre ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi ( İBB ) bünyesine 2 farklı kadro ile personel alımı yapacağını ilan etti. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

İBB 27 Kasım 2019 tarihli ilanlarına göre, Su Açma Kapama Personeli ve Sayaç Okuma Personeli alımı yapacağını belirtti. Bu yönde Su açma personellerinini en az İlköğretim mezunu ve Sayaç Okuma Personellerinin en az Lise mezunu olmaları gerekmektedir.

İŞ TANIMI NEDİR?

Su Açma Kapama Personeli: Endeksör cihazına yüklenen adreslere gidilerek, endeks okuma bilgilerini cihaza kaydetmek ve aparat ile suyun kullanımının kapatılması veya açılması işidir.

Sayaç Okuma Personeli: Endeksör cihazına yüklenen adreslere gidilerek, endeks okuma bilgilerini cihaza kaydetmek ve cihaz yardımı ile tüketicinin tüketim miktarını tespit etmek.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylardan aranan genel nitelikler, 

  • Sahada çalışma koşullarına uyum sağlayabilecek dinamizme sahip,
  • İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında çeşitli ilçelerde görev alabilecek,
  • Askerlik görevini tamamlamış ya da en az 1 yıl tecilli,

gerekmektedir. özel olarak ise Su Açma Kapama Personeli için adayların Tercihen A2 motor ehliyetine sahip, Tesisat konusunda en az 2 yıl deneyimli olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

İBB Personel alımı başvuruları İnternet ortamından yapılmaktadır. Adaylar söz konusu belirtilen nitelikleri taşıdıkları halde ilgil ilanlara başvuru yapabilirler. Bu kapsamda adaylar başvurularına 27 Kasım 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 04 Aralık 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu bağlamda başvurular https://kariyer.ibb.istanbul/Ilan/Ilanlar adresi üzerinden yapılacaktır.