İstanbul Büyükşehir Belediyesi ( İBB ) kariyer adresi üzerinde personel alımı ilanları yayımlandı. En az ilköğretim mezunu adaylar içerisinden alım yapılacak. İstanbul ilinde ikamet eden adayların tercih ettiği iş olanağından olan İBB Personel alımları ile Belediye Personeli Alımı yapılacak. Adayların tercih ettiği iş olanakları ile Belediye ilanlarını sizlere aktaracağız.

2021 Yılı İBB Personel Alımı İlanları Yayımlandı!

2020 yılında çok sayıda istihdam yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi alımlarınd 2021 yılı içerisinde de devam edecek. En az İlköğretim mezunu seviyesinde ilanlar yayımlandı. Peki hangi kadrolara personel alımı yapılacak? İşte aktif Personel Alımı ilanları aşağıdaki gibidir.

İBB 2022 yılına kadar ilan yayımladı. Genel Başvuru adı altında yayımlanan ilana göre herkes başvuru yapabilecek. Adayların başvuruları inceleyerek ihtiyaç doğrultusunda adaylarla iletişime geçilecektir. Diğer aktif alım kadroları ise:

  • GES Proje Mühendisi,
  • Enerji Yönetimi Mühendisi,
  • Greyder Operatörü,
  • Loder Operatörü,
  • Beko Loder Operatörü

Kimler Başvuru Yapabilecek?

İBB Personel alımı için adaylar bazı nitelikler doğrultusunda alım yapılacak. Bu yönde adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, İstanbul ilinde ikamet ediyor olmak, Vardiyalı çalışma düzenine sahip olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ( İBB ) personel alımı için adaylar başvurularını Elektronik ortamda yapacaklar. Adaylar başvurularını sadece " https://kariyer.ibb.istanbul/Ilan/Ilanlar " adresi üzerinden üyelik bilgileri ile gerçekleitirecekler. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler.

Editör: TE Bilisim