İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına KPSS olmadan çok sayıda personel alımları yapılacak.

Hangi kadrolarda perosnel alınacak? Numune toplama ve analiz perosneli, yuva koordinatörü, kazı gömü pesoneli, tesis bakım personeli ile laboratuvar bakım personeli kadrosunda alım olacak.

İBB KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI;

31 Ocak 2020 tarihli açıklanan ilanlara göre numune toplama ve analiz görevlisi, yuva koordinatörü, kazı gömü personeli, tesis bakım personeli ile laboratuar bakım personeli kadrolarında ilköğretim, lise ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecekler.

Numune toplama ve analiz görevlisi kadrosundaki alımlarda mesleki ve teknik liselerin Sağlık, Gıda ya da Kimya bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir. Bu kadrodaki adaylar vardiyalı olarak istihdam edilecekler. Erkek adayların askerlik ile ilişiği olmaması, saha çalışmalarına yatkın olması, İstanbul Eyüp, Sarıyer, Kağıthane ilçelerinde ikamet etmeleri gerekmektedir.

Yuva Koordinatörü alımlarında ise adayların lisans mezunu olması ve Sosyal hizmetleri, psikolojik danışman, psikoloji sosyal hizmetler bölümlerinden mezun olmak, office programlarına hakim olmak, erkek adayların askerlik ile iliği olmaması, İstanbul'un Pendik, Kartal ilçelerinde ikamet etmeleri askerlik ile ilişi olmaması gerekmektedir.

Kazı gömü personeli alımlarında en az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilirler.. Küçükçekmece, Beyoğlu, çevre ilçelerinde ikamet etmek, cenaze defnetmek, inşaat işleri ile kazı işlerinde deneyim sahibi olmak gerekmektedir.

Tesis bakım personeli alımlarında en az ilköğretim mezunu olmak, vardiyalı çalışmaya uyumlu, saha çalışmalarına yatkın, Kağıthane, Eyüp, Sarıyer ya da yakın ilçelerde ikamet etmek, kartal Pendik, Maltepe yakın yerlerde ikamet etmek gerekmektedir.

Laboratuar bakım personeli alımlarında ise en az ilköğretim mezunu olmak, Sarıyer, Eyüp, Kağıthane, ilçeleri veya yakın çevrede ikamet etmek gerekmektedir. 

İlan detaylarına https://kariyer.ibb.istanbul/ adresi üzerinden erişebilirsiniz. Tüm kadrolarda son başvuru tarihi 6 Şubat 2020 olarak açıklanmıştır.

İŞİN OLSA