Yeni ayda birçok belediye farklı kadrolarda eksik personel istihdamını gerçekleştirmek üzere alımlar gerçekleştirmekte olup bu kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan kariyer sitesinden KPSS şartı olmadan birçok kadroda alım gerçekleştirilecektir. Mayıs ayı itibari ile sitede yer alan ilanlar ve başvuru detayları ise şu şekildedir.

Lojistik ve Destek Şefi

İlgili kadro için adayların en az lise mezunu olmak, tercihen daha önce araç kiralama deneyimi bulunmak, otomotiv sektöründe raporlama, stok takibinde tecrübeli, MS Office programlarını iyi bilen, B sınıfı ehliyeti olan, erkek adaylar için askerlik ile ilgisi olmamak,Kişisel motivasyonu yüksek, proaktif ve enerjik çalışma becerisine sahip olan,Planlama, organizasyon, analiz etme ve raporlama konularında yetkin, İstanbul Avrupa veya Anadolu Yakası’nda ikamet eden, şartları aranmaktadır.

Adaylar müşteri ile yapılacak olan sözleşmelerin ve evrakların takibini yapmak, satınalınansıfıraraçların ÖTV ve Tescil işlemlerini takip etmek gibi işleri yerine getirecektir.

Genel Başvuru

Belediye tarafından ayrıca genel başvuru da alınmakta olup bu kapsamda bu doğrultuda paylaşılan özgeçmişler İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri’nde oluşabilecek tüm pozisyonlar için değerlendirmeye alınacak ve uygun olması durumunda adaylar ile iletişime geçilecektir.

İlgili alım ilanlarına ulaşmak ve online olarak başvuru yapmak için: https://bit.ly/3aSHUZh

Beyoğlu Dönüşüm 13 Engelli İşçi Alımı

Ayrıca İstanbul Beyoğlu Dönüşüm İştiraki tarafından yapılacak olan alımda 13 engelli çöp toplama ve yol süpürme elemanı alınacak olup adayların ilgili alım için işitme, görme ve zihinsel özürlü ve astım hastası olmaması, ilkokul ya da lise mezunu olması, erkek adaylar için askerliğini yapmış olması, İstanbul’da ikamet ediyor olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir. Adaylar başvurularını [email protected] mail adresine özgeçmişlerini göndererek gerçekleştireceklerdir. İlgili ilanı görüntülemek ve başvuru detaylarını öğrenmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim