Hatay Büyükşehir Belediyesi İş İlanları 2016

 

Hatay Büyükşehir unvanına hak kazanarak giderek çoğalan nüfusu ile gün geçtikçe kendini geliştirmek için Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. Modern çağın gereği kenti güzelleştirmek için ve alt yapı sorunlarını çözmek için Büyükşehir Belediyesinde çalışan bireyler emeklerin karşılığını alarak gereken hizmetleri bireylere sunmaktadır.

 

Hatay Büyükşehir Belediyesinde belirli zamanlarda gerektiği kadar işçi alımı yapılarak halka duyurulmaktadır. Halk ise araştırmalarını yaparak ve Büyükşehir Belediyesinin eleman alımı yapıp yapmayacağını takip ederek bilgi sahibi olmaktadır. Hatay Büyükşehir Belediyesi İş İlanlarını internet sitesinden ve ya Büyükşehir Belediyesinin binasına ilanlar asarak vatandaşı çalışan duruma getirmek ve işsiz statüsünden ayırmak için gerekli tüm çalışmaları yapmaktadır. Gerek yaplan yol çalışmaları için alınan mevsimsel işçiler gerekse alt yapı sorunlarını çözmek için yapılan işçi alımları ile Büyükşehir Belediyesi ekibine girebilir yaptığı çalışmalarhırs ve azimle kendini geliştirerek yüksek seviyelere de geçebilir. İş ilanlarında güncel takibinizi yaparak kontenjan sayıları belirtlmiş olduğunu göreceksiniz. Kontenjan sayılarına göre kendinize uygun gördüğünüz ve seçtiğiniz işi yapabileceğinize inanıyorsanız Büyükşehir Belediyesine internet sitesinden ulaşarak başvurunu forumlarını doldurup işe alındığınız günü bekleme sürecine gireceksiniz. Temizlik elemanlarının da belli dönemlerde alımları gerçekleştirilerek Büyükşehir Belediyesine katkı sağlayabilir emeğinizin karşılığını alabilirsiniz. Ayrıca memur alımları da gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi sözleşme ve kadrolu olmak üzere alımlarını gereçekleştiriken yapmanız gereken duyuruları takip etmenizdir.

 

İş ilanları yılın belli dönemlerinde internet sitelerinde ve Büyükşehir Belediyesi binasında yerlerini alırken ilanların zamanlarını kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Geçici ve ya sözleşmeli olarak çalışmalara başlayabilir halka hizmet vererek kendinizi zaamnla geliştirebilirsiniz. Yapmış olduğunuzu ilanlar değerlendirilerek size dönüş yapacaklardır. Büyüşehir Belediyesi ilanlarını takip ederekvatandaşın yanında olurken hizmetinizi sergileyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim