Belediye Memur alımı ilanı yayımlandı. Az önce gelen duyuruya göre Güngören Belediyesi bünyesindeki eksikliği için 22 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacak. Bu yönde Belediye bünyesinde, 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere ve Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre 22 Zabıta Memuru Alımı yapacak. Alımlar Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden yapılacak.

KADRO DAĞILIMI:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylar öncelikle genel olarak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise Yukarıdaki tabloda da belirtildiği gibi KPSS, Eğitim, Yaş, Boy şartları aranacak. Buna göre adaylardan özel olarak,

  • İlan edilen unvanlar için son olarak mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak.
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.
  • 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.
  • Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.
  • 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Güngören Belediyesi Zabıta Memuru alımı başvuruları 26 Temmuz 2021 tarihinde başlayacak olup en geç 29 Temmuz 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte Güven Mahallesi Marmara Caddesi No:38 GÜNGÖREN/İSTANBUL adresindeki Güngören Belediye Başkanlığına şahsen gerçekleştirilmesi gereklidir.

İLANIN TAM METNİ