Gümüşhane Belediyesi İş İlanları 2016

 

Gümüşhane ili ülkemizin Karadeniz Bölgesinde yer alan gün geçtikçe teknolojinin getirisi olan modern çağa ayak uyduran bir ilimizdir. Yapılan çalışmalar ile görünümü farklılaştırmak için kentsel dönüşüm planlarını hayata dönüştürmeyi hedefleyen bir Belediyeye sahiptir. Halkın olumsuz durumlardan mağdur olmaması için çalışmalarını hızlandıran ve gerekli eleman alımlarını yaparak güçlü bir ekibe sahip olan Gümüşhane Belediyesi işçi alımlarını gerçekleştirmek üzere yılın belli zamanlarında duyurular yapmaktadır.

 

İhtiyaçlarımızı karşılamak zamanla güç hale gelirken bireyler kesinlikle çalışmak zorunda kalmıştır. Kendi ihtiyaçlarını ve ailenin geçimini sağlamak için devamlı olarak emek harcaması ve karşılığını alarak maddiyatını güçlenmesi geçimini sağlaması gerekir. Gümüşhane Belediyesi ise halka yardım eli uzatarak işsiz sayısını en aza indirgemeyi hedef haline dönüştürmüştür. Gümüşhane Belediyesi İş İlanlarını internet sitesinden duyurarak çalışmak isteyen bir işsiz vatandaşı da çalışan haline getirip halka fayda sağlaması ve verilen görevleri yerine getirmesini istemiştir. İş ilanlarına ulaşmak hiç zor olmayacaktır. Teknolojinin ilerlemesiyle hemen hemen her evde bulunan bilgisayarlara ihtiyaç duyularak güncel yazıları takip edip hangi konumda boş pozisyon olduğunu görebilirsiniz. Gümüşhane Belediyesi kontenjan sayılarını da bildirerek iş alımlarını gerektiği kadar almaktadır. Güncel olarak talebinizi yaptığınız da yayınlanan Belediyenin sitesinden başvurunuzu yaparak mail yollayabilirsiniz. Ayrıca Belediye binasına giderek gerekli bilgilere ulaşabilir iş ilanlarını oradan da görebilirsiniz. Genellikle mevsimsel işçi alımları gerçekleştiren Belediye sokak cadde yenileme ve ya yapım için bir çok işçiye ihtiyaç duyarak alımlarını bu yönde yapmaktadır.

 

Gümüşhane Belediyesinde çalışmak istiyor ve işsizlik derdinden bir an önce kurtulmak istiyorsanız başvurularınızı kendinizi uygun gördüğünüz pozisyonda yaparak bekleme aşamasına geçiş yapabilirsiniz. Hizmet yapmak için kendinizi hazır hissediyorsanız Gümüşhane Belediyesi sizin için gayet uygun bir çalışma alanı olacaktır.

Editör: TE Bilisim