Kütahya ilinde hizmet vermekte olan Gediz Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere memur alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Gediz Belediyesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere KPSS Puanı ile memur alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

İLANDA DÜZELTME YAPILDI!

Söz konusu ilan 17 Haziran 2021 tarihi ile yayımlanmştı. Ancak 02 Temmuz 2021 tarihli Resmi Gazetede ilan hakkında düzeltme ilanı ilanı yapıldı. Yapılan düeltme şlanına göre,

17 Haziran 2021 tarihli ve 31514 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan Belediyemizin İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alımı İlanında yer alan tablodaki 6 sıra nolu satır aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir.

HANGİ KADROLARDA MEMUR ALIMI YAPILACAK?

Kütahya İli Gediz Belediyesi bünyesine Lisans mezunu adaylar içerisinden memur alımı yapacak. Alımlar KPSS Puanı ile yapılacak olup kadrolar şöyledir;

  • 3 Düz Memur,
  • 2 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni,
  • 2 Mühendis,
  • 1 Mimar,
  • 1 Peyjaz Mimarı,
  • 1 Şehir Plancısı,

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylardan özel olarak 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu Kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak şartları aranacak.

Ayrıca, V.H.K.İ Kadrosu için; Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya bitirdiği okulun ders müfredatında bilgisayarla ilgili ders aldığını belgelemek veya bilgisayara ilişkin konularda kurumlarca açılan en az 60 saatlik hizmet içi eğitimlere katılıp başarılı olduğunu gösterir belgeye sahip olmak.

Kadrosuna göre istenen eğitim şartları şöyledir:

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Gediz Belediyesi memur alımı için adaylar başvurularına 27 Temmuz 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 30 Temmuz 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu kapsamda adaylar başvurularını sadece mesai saatleri içerisinde Elektronik ortamda veya şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ