Fatih Belediyesi bünyesindeki ekikliği karşılamak üzere 40 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı yapacak. Başvurular bugün itibari ile başlamış olan Belediye ilanı için gerekli evraklar ve başvuru formu duyuruldu.

Fatih Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanu ve Belediye Zabıta Yönetmeliği kapsamında Lisans mezunu Memur Alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediyenin Zabıta Memuru alımı için adaylar öncelikle yukarıda belirtilen tablodaki şartları taşıyor olmaları gereklidir. Bunun dışında adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, gereklidir.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Belediyenin 40 Zabıta Memuru alımı başvuruları Bugün ( 26 Nisan 2021 ) itibari ile başlamış olup en geç 30 Nisan 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Belediyenin adresine şahsen istenen belgeler ile birlikte yapılacak.

Başvuru Adresi: Fatih Beledyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne (Fatih Belediyesi Ana Hizmet Binası Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi No 54)

Başvuru İçin Belediye'den UYARI GELDİ!

COVİD-19 salgının an aza indirilmesi amacıyla, 2021/8 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ve İstanbul Valiliğinin 14.04.2021 tarihli ve E.41334 sayılı  yazısı ile ilimizde mesai saatleri 10.00/16.00 olarak düzenlendiğinden zabıta memuru başvurularına saat 10.00 ‘da başlanacaktır.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

a) Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

c) Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

d) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin sitesinden alınan doğrulama barkodlu bilgisayar çıktısı,

e) Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

f) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

g) Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet biyometrik fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)

BAŞVURU FORMU

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim