Derik Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre İlk Defa Atanmak Üzere memur alımı yapılacak. Buna göre Belediye, 657 Sayılı Devlet memurları kanunua tabi olarak istihdam edilmek üzere farklı alanlarda İlk Defa atanmak üzere Sınav ile ve atama yönetmeliği ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerince toplamda 10 kişilik kadro ile memur alıacak.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu olan belediye'ye başvuru yapabilmek için adayların mutlaka, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesine göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi gene şartlar aranacak.

Özel olarak ise, Yukarıda belirtilen tablodaki pozisyonlara göre eğitimini tamamlamış ve diploma sahibi olmak, Daha önce çalışılan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Zabıta Memuruluğı kadrosu için, sınavın yapılacağı tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar başvrularına, 04 Şubat 2019 tarihi itibari ile başvurularına başlayabilir ve en geç 08 Şubat 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Mardin İli Derik Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne istenen belgeler ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Diğer belediye Memur alımı ilanlarından anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek anında ilgili haberlerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim