İstanbul Eyüpsultan Belediyesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak için bir ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre İstanbul Eyüpsultan Belediyesi farklı pozisyonlarda ve farklı niteliklerde toplamda 167 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACA?

İstanbul Eyüpsultan Belediyesi 176 kişilik boş kadro ile bünyesine, Büro Memuru, Toplum Sağlığı Yardımcı elemanı, Bekçi, Büro İşçisi, Acil Tıp Teknisyeni, Fizyoterapist, El Sanatları Teknikeri, İnşaat Mühendisi, Ses Işık Teknisyeni, Şoför, Usta, Temizlik Görevlisi, Sosyolog, Özel Eğitim Öğretmeni, veteriner Hizmetleri İşçisi, Halka İlişkiler Görevlisi, Aşçı Yardımcısı, Toplum Sağlığı Yardımcısı pozisyonlarında alım yapılacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına 01 Ağustos 2018 tarihinde başlamış olup en geç 08 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Mezun olduğuna dair belge, Kimlik Fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf ve Adli Sicil kaydı ile Eyüp Sultan Belediyesi Hizmet Binası İnsan kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylardan Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Alım yapılacak pozisyona göre eğitimini tamamlamış olmak, Yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranacaktır.

İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.