Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası internet sitesinde yer alan habere göre kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere Stajer Korno Sanatçısı, Stajer Vurmalı Çalgılar ve Tuba Sanatçısı alımı yapılacaktır. Buna göre adaylardan sağlaması istenen başvuru şartları ve alım detayları şu şekildedir.

Stajer Korno Sanatçısı Alımı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nda Korno dalında sözleşmeli statüde çalıştırılmak üzere stajyer sanatçı alınacak olup adayların, Üniversitelerin ya da Konservatuvarlarının lisans bölümünün ilgili çalgı dalından mezun olma, sınava gireceklerin repertuarlarında; 1 sonat, 1 konçerto ve 1 solo eser bulundurmaları, sınava kendi enstrümanları ile katılmaları gerekmektedir. Adayların ayrıca 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48.maddesinin (A) bendinde belirtilen genel şartları taşımaları gerekmektedir.

Sınavı kazananların stajyer sanatçı olarak atamaları yapılacak ve orkestrada kendi enstrümanları ile görev alacaklardır.Sınav Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde 19 Ekim 2019 tarihinde saat 10:00’da yapılacaktır. Sınavı kazananların listesi senfoni.eskisehir.bel.tr web sayfasında ilan edilecektir.

Stajer Vurmalı Çalgılar ve Tuba Sanatçısı Alımı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nda Vurmalı Çalgılar ve Tuba dallarında sözleşmeli statüde çalıştırılmak üzere stajyer sanatçı alınacak olup Adayların, Üniversitelerin ya da Konservatuvarlarının lisans bölümünün ilgili çalgı dalından mezun olmaları gerekmektedir.Sınava gireceklerin repertuarlarında; 1 konçerto, 1 solo eser ve piyano eşlikli 1 eser bulundurmaları ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48.maddesinin (A) bendinde belirtilen genel şartları taşımaları gerekmektedir.

Sınav Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde 02 Kasım 2019 tarihinde saat 10:00’da yapılacaktır. Sınavı kazananların listesi senfoni.eskisehir.bel.tr web sayfasında ilan edilecektir.

İlgili alıma ilişkin detaylar için: http://senfoni.eskisehir.bel.tr