Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016
Türkiye’ nin gözde illerinden biri olan Eskişehir tarihi mekânları ile ziyaretçilerini ağırlayan kalabalık bir nüfusu ile kalkınmayı en doğru şekilde gerçekleştirmeyi hedefleyen illerimizden biridir. Öğrenci şehri olarak da bilinen Eskişehir gün geçtikte gelişme gösterip “Büyükşehir” unvanını almaya hak kazanmıştır. Böylelikle Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalarla hizmetlerini sergilemiş görevlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmeyi amaç haline getirmişlerdir. Yapılan projeleri gerçekleştirmek için yeri geldiğinde elamana ihtiyaç duyan belediye işçi alımlarını zaman zaman gerçekleştirmektedir.
Modern bir görünüme sahip olmak için, belediye hizmetlerini hiçbir zaman esirgemeyerek güçlü bir şehir haline bürünmüş olup işsizlik sorununa çözümler üretmiştir. Kadrosunda boşluklar bulunduğunda hemen doldurmuş hizmetlerin aksamasına olanak vermemiştir. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Personel Alımları ile kadrolu ve sözleşmeli memurların da görevlerini başlatmalarını sağlamıştır. Bir çok iş imkanı bulunan bu şehirde hangi konumlarda eksiklik olduğunu görmek için internet sitelerinden takibi bırakmamalısınız. Güncel olarak her gün yayınlanan personel alımlarını listesini inceleyerek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. İş yoğunluğunu hafifletmek ve gelişen şehirde farklı sektörler de yapılan iş alımlarını belli zamanlarda gerçekleştirmektedir. Kadrolu olarak işe başlayacak olan elemanlara bazı şartlar sunulacak olup KPSS sınavına girmiş olmaları ve aldığı puan ile sıralamaya girip ve eleman alımlarında puanları dikkate alınacaktır. Eskişehir personel alımları daha çok mevsimsel işçiler, temizlik elemanları, kadrolu memur alımları ve dönemlik yani geçici elamanlardan oluşmaktadır. Aradığınız işi bulmak için gözleminizi yapmanız gerekmektedir.
Kontenjan sayılarını da açıklanarak hangi konumda ne kadar personele ihtiyaç olduğunu görebilirsiniz. Böylelikle kalkınmayı da artırarak şehri yaşayanlara daha sorunsuz sunabilirsiniz. Yaşanabilir bir şehir için işsizlik sorunu tamamen çözülünceye dek hizmetlerin kalitesi de artarak sağlıklı günlere merhaba diyebiliriz.
Editör: TE Bilisim