Yayımlanan ilana göre Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan işçi personel eksikliğini gidermek amaçlı alım yapacağını belirtti. İlan Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvuru işlemlerini İŞKUR üzerinden gerçekleştirmeleri şarttır. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bünyesine 3 kişilik pozisyon ile Beden işçisi alacak olup ilanın ayrıntıları aşağıdaki gibidir.

İLANIN AYRINTILARI:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bünyesiine 3 kişilik pozisyon ile Geçici statüde, eski hükümlü veya Terörle Mücadelede yaralanan ( TMY ) statülerinde işçi alımı yapacak. Adayların bu pozisyonla başvuru yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan KPSS ye girmiş olmaları şarttır. Ayrıca başvuru şartlarını taşıyan adaylar en geç 10 gün içerisinde başvuru yapmak zorundadırlar.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi işçi alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, En az Ortaöğretim mezunu ( lise veya Dengi okul ) olmaları gerekmektedir. Ayrıca adaylardan bu yönde 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden puan almış olmaları gereklidir. 

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar ilanın yayımlandığı tarih itibari ile ( 29 Ocak 2018 ) başvurularına başlayabilecekler. Buna göre adaylar en geç 10 gün içerisinde yani en geç 07 Şubat 2018 tarihine kadar başvuru yapmış olmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar talepte bulunurken, Eğitim durumu, tecrübe ve öncelik durumu gibi beyanlarda bulunacak ve daha sonra bu beyanları sözlü veya yazılı olarak talepte ileten adayların başvuruları kabul olacaktır. Yanlış beyanda bulunan adayların başvuruları iptal edilecek ve geçersiz sayılacaktır. başvuru yapan adaylara daha sonradan yazlı veya sözlü sınav tarih ve yeri bildirlecek olup adaylar başvurularını İl Şube müdürlüklrinden veya www.iskur.gov.tr adresinden yapacaklardır.

Editör: TE Bilisim