Erzincan Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016
Kış aylarına girmiş olmamızla beraber birçok sporcu kayak merkezlerine akın etmeye başladı. Bunlardan birisi de Erzincan. Oldukça modernleşmiş olan Erzincan’da kış sporlarına verilen önemle birlikte sporcular tarafından tercih edilmiş ve onlar için tüm imkanlar Erzincan Belediyesi tarafından seferber edilmiştir. İmkanlar sağlanırken ise başarıyı getiren faktör halk ve belediye çalışmalarıyla olmuştur.
Erzincan’da yer alan kayak merkezinin bu denli hızlı hazır olmasının altında yatan nedenlerden ilki gerekli personel sayısının sağlanmasıdır. Ayrıca da personellerin tecrübe ve başarıları da bu durumu olumlu yönde etkilemiştir. Kış aylarında Erzincan’a yönelik yapılan gezilerde kayak merkezinin büyük bir önemi varken bunun yanında bölgede yer alan kaplıcaların da büyük bir önemi vardır. Bunun bilincinde olan Erzincan Belediyesi, gerekli bakım ve onarım çalışmalarını yaparak hazır bir konuma geldi. Ayrıca projelerini ilerleten Erzincan Belediyesi, projelerin hızlı ve başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için yeni personellere ihtiyaç duyduklarını açıkladı. Bu açıklamanın ardından ise iş umudu besleyen kişiler Erzincan Belediyesi personel eleman alımları ile ilgili detaylı açıklamaları beklemektedir.
Belediyenin 2016 yılı içerisinde gerçekleştirecekleri projeler arasında şehircilik, planlama, bakım ve onarım çalışmaları ön planda olacak. Öyle ki başlayan asfalt çalışmaları durmadan devam etmektedir. Bundan dolayı bu alımların büyük bir çoğunluğu işçi ve şoför alımlarından yana olacak. Alımlar ise sadece Erzincan Belediyesi’ne yönelik olmayacak. Belediyeye bağlı olarak faaliyet gösteren şirketler de bu alımlardan faydalanarak mevcut kadrolarını dolduracaklar. Bu şirketlere ise işçi alımlarının yanı sıra dönemlik işçi ve taşeron alımları da yapılacaktır. Tüm alımlarla ilgili detaylı bilgilendirmeler Erzincan Belediyesi Halkla İlişkiler departmanı tarafından yapılacak ve belediyenin internet sitesi ya da resmi gazete üzerinden kamuoyuna duyurulacak.
Editör: TE Bilisim