Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yeni bir belediye personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Erdek Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda personel alımı yapacağını belirtti. Belediye yayımladığı ilanda tam zamanlı çalışacak sözleşmeli personeller alacağını ifade etti.

ALIM YAPILACAK ALANLAR?

Erdek Belediyesi 2 kişilik boş kadro ile Tekniker alacak. 1 kişi iki yıllık ön lisans ziraat bölümü mezunu ve 1 kişi iki yıllık ön lisans radyo ve televizyon programcılığı bölümü mezunu olan adaylar alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikle eğitim niteliklerini taşıyor olmaları gerekmektedir. Bunun dışında adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu duyuru Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına 19 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başladı ve en geç 24 Temmuz 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son son başvuru günü saat 17:00 a kadar Erdek Belediyesi yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. Bunun dışında yapılacak herhangi bir başvuru kesinlikle kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru için istenen belgelere ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim