Enez Belediyesi memur personel alımı gerçekleştiriyor. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Enez Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı kadrolarda memur alımı yapacğaını belirtti. Buna göre Enez Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere 3 farklı kadro için alım yapacak.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Enez Belediyesi bünyesine toplamda 9 kişilik boş kadro ile Lisans Mezunu 3 Ekonomist, ve 2 İtfaiye eri alacak. Lise Mezunu 1 İtfaiye eri ve 2 Zabıta memuru alacak ve Ön Lisans mezunu 1 Zabıta memuru olmak üzere toplamda 9 kişi alacak.

ADAYLARDAN HANGİ NİTELİKLER ARANIR?

Adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle belediye tarafından belirtilen genel ve özel nitelikleri taşımaları şarttır. Sonrasında ise adaylara 05 Kasım 2018 tarihinde sözlü sınav yapılacaktır.

Buna göre adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranacaktır.

Özel olarak ise, Kamu kurumları veya kamu kuruluşlarından disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Ön Lisans ve Lisans mezunları için 2016 yılında yapılan Sınavdan lise mezunları için KPSSP94 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Lisans mezunları için ise 2018 yılında yapılan sınavdan KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 22 Ekim 2018 tarihi itibari ile başvurularına başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 26 Ekim 2018 tarihine kadar saat 17:30 a kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Buna göre adaylar başvurularını Enez Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim