Konya iline bağlı olan belediyelerden biri olan Bozkır Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamaya göre bünyesinde daimi olarak çalıştaracağı 2 personel alınacağı açıklandı. Bozkır Belediye resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamanın ardından Devlet Personel Başkanlığı ve İŞKUR üzerinden de yapılan açıklamalar ile personel alım ilanlarının adaylara açıklandığı belirtildi.

Bozkır Belediyesi bünyesinde çalışmak isteyen adaylar isterlerse İŞKUR üzerinden arama motoruna iş ilanını yazarak kendi sistem bilgileriyle başvuruda bulunabilirler ya da her şehir de bulunan İŞKUR İl Müdürlüklerine şahsen giderek müracat edebilmektedirler.

ADAYLARDAN İSTENİLEN BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak olan adaylardan istenilen başvuru şartları ise şu şekildedir; en az ilköğretim mezunu olmak, MEB onaylı PET Hayvanları Belgesine sahip olmak, Başıboş Hayvanlar Yaklaşma ve Müdahale Teknikleri Belgesine sahip olmak, İlk Yardım Sertifikasına sahip olmak, B Sınıfı Ehliyete Sahip olmak bu şartları barındıran adaylar 24 Eylül 2018 ile 3 Ekim 2018 tarihleri arasında başvuruda bulunabilmektedirler. Yapılan açıklamada en önemli bilgilerden bir taneside başvuru şartlarında KPSS sınav şartının aranmamasıdır.

Başvuru ve diğe detaylar hakkında detaylı bilgi almak ve ilanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim