Tarsus Belediyesi geçen günlerde Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinde yayımladığı ilana göre, bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak için 100 kişilik boş kadro ile belediye personeli alımı yapacağını belirtti. Başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayan adaylar için artık başvuru sürecinda son günlere gelindi ve henüz başvuru yapmamış olan adaylar için birkez daha detaylı bilgiyi haberimizzde vereceğiz.

Tarsus Belediyesi bünyesine 100 kişilik boş pozisyon ile, 2 Elektrik Ark Kaynakçısı, 78 Beden İşçisi, 3 Elektrik alanında işçi personel, 15 kamyon şoförü ve 2 Marangoz olmak üzere toplamda 100 kişi alınacaktır.

Buna göre adaylardan, En az ilköğret,m mezunu olmak, en fazla lise mezunu olmak, Kamyon şoförü için C sınıfı sürcü belgesine ve SRC belgesine sahip olmak ve Diğer pozisyonlar için gerekli eğitim seviyesinde diploma veya sertifikaya sahip olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURU SÜRECİ SONA ERİYOR!

Tarsus Belediyesi 100 geçici işçi alım ilanına başvurular ilanın yayım tarihi olan 02 Ağustos 2018 tarihi itibari ile başlamıştı. Adaylara verilen 10 günlük başvuru sürecinin sonuna gelindi ve adaylar başvurularını en geç, 16 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekletirmeleri gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak olup ilgili ilanlar hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar aşağıda paylaşacağımız bağlantıları kullanarak ilanlara ulaşabilirler.

78 Beden İşçisi alım ilanı için Buraya Tıklayınız.

15 Kamyon Şoförü alım ilanı için Buraya Tıklayınız.

3 Elektrik Mesleğine işçi personel alım ilanı için Buraya Tıklayınız.

2 Elektrik Ark Kaynakçısı alım ilanı için Buraya Tıklayınız.

2 Marangoz alım ilanı için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim