Devlet personel Başkanlığı tarafından tarafından yayımlanmış olan ilana göre kamuya yeni memur alım ilanı yayımlandı. Buna göre Enez Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyon ve niteliklerde memur personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilan için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak olup adyaların ilanda belirtilen taban puan türünü taşımaları gereklidir.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Enez Belediyesi bünyesine 9 kişilik boş kadro ile 3 Ekonomist, 3 Zabıta Memuru ve 3 İtfaiye eri alımı yapacak. Buna göre adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca Akonomist ve 2 İtfaiye eri pozisyonu için Lisans mezunu olmak şartı aranacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların söz konusu olan ilana başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranır.

Özel olarak ise, adaylardan, Lise mezunları için 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme sınavından KPSSP94 puan türünden puan almmış olmak, Lisans mezunları için ise, 2018 yılında yapılan Kamu personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Ekonomist ve İtfaiye eri pozisyonları için en az 50 ve Zabıta Memuru pozisyonu içni en az 60 puan almış olmak şartları, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 15 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 216 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerkemektedir. Başvurular, Enez Belediyesi Yazı İşleri Genel Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru detaylarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim