Elazığ Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016
Doğu Bölgemizin parlayan şehirleri arasında yer alan Elazığ, yaşayan insanlarının cana yakınlığı, çalışkanlığı ve mertliğinin yanı sıra son zamanlarda sahip olduğu modern görüntüsüyle de dikkatleri üzerine topluyor. Belediyecilik hizmetleriyle gelinen bu noktada başarılı ve tecrübeli kişilerin yer alması, Elazığ’ın bu derece gelişmesinde önemli rol oynamaktadır.
Her geçen gün gelişen projelerle daha çok gelişen Elazığ’da halkta oldukça memnun. Çünkü hem git gide güzelleşen bir şehirde yaşıyorlar, hem de belediyenin düzenlemiş olduğu projelerle beraber iş imkanına sahip oluyorlar. Bu yüzden de Elazığ’ın gelişmesi halkın destekleriyle birlikte tam gaz devam etmektedir. Elazığ Belediyesi personel eleman alımları, son zamanlarda adından sıkça söz ettiren projelerle daha da sıklaşmış durumdadır. Planlanmış olan ‘’ Bosna Hersek Bulvarı Peyzaj Projesi ‘’ bunlardan en çok elemana ihtiyaç duyulan projeler arasındadır. Öyle ki bu bulvar üzerinde çok modern bir görüntüye imza atmak için bu proje oluşturulmuş ve gerçekleştirilmek için de öncelikle halkın desteği ve anlayışı gerekmektedir. Bu projede ihtiyaç duyulan kadrolar ise; temizlik görevlisi, bekçi, işçi ve şoförlerdir. Büyük araçları sürecek olan şoförlerin yanı sıra operatör şoför alımları da bu projeyle gerçekleştirilecektir. Ayrıca Elazığ Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu çöp toplama tesisleri de birçok kişiye iş imkanı sunacak. Çünkü ileri teknolojinin kullanılacağı bu projenin ardından Elazığ halkı elektiriğini bu çöplerden elde edecekler. Bu projede ise mühendislere büyük iş düşmektedir.
Gerçekleştirilecek olan personel eleman alımları belirli dönemlerde Elazığ Belediyesi tarafından kamuoyuna duyurulacak ve bu duyurular belediyenin resmi internet adresi ya da resmi gazete aracılığı ile yapılacaktır. Bu kollarla duyurulacak olan ilanların devamında alım şartları ve kontenjanlar da ilan edilecektir.
Editör: TE Bilisim