Elazığ Belediyesi İş İlanları 2016

Yapılan belediyecilik hizmetleri bir yana, Elazığ son günlerde oldukça güncel bir projeyle daha gündeme geldi. Yapılan istatistiklerle öğrendiğimiz günlük ekmek israfına son vermek isteyen Elazığ Belediyesi, ‘’ Bayat Ekmek Toplama Kutuları ‘’ projesi ile şehrin her noktasına yerleştirilen kutularda atılmak üzere olan ekmekleri toplamayı hedeflemektedir.

İsrafı önlemek adına bu projeye imza atan Elazığ Belediyesi, önce kendi halkından daha sonra da tüm Türkiye’den taktirleri almış durumdadır. Bu hayırlı ve bir o kadar da faydalı projenin ardından da durmayan Elazığ Belediyesi, şehirleşme çalışmalarına hız vermiş ve peyzaj ve çöp toplama alanlarına yönelik yeni projeler ortaya koymuştur. Kamuoyunda en çok ses alan projeler ise ‘’ Bosna Hersek Bulvarı Peyzaj Projesi ‘’ ve belediyenin çöp toplama alanlarına yönelik gerçekleştirilen projedir. Bölgede yer alan çöp birikmelerini önlemek ve geri dönüşümünü hızlandırmak isteyen Elazığ Belediyesi, 2016 yılı içerisinde bu alanda personel alımları gerçekleştirecek. Çünkü planlanan çöp toplama projesinin ardından yeni bir proje ortaya çıkacak ve de bu projeyle beraber belediye elektiriğini çöpten üretmiş olacak. Teknolojik imkanların sağlanmasının ardındna Elazığ Belediyesi iş ilanları yayınlayacak ve alımlar gerçekleştirilecek. Planlanan alımlarda ise ilk sırada mühendis alımları gerçekleşecektir. Bunun yanı sıra ise belediyenin projesine katkı sağlayacak olan memur ve de temizlik görevlisi alımları gerçekleştirilecek.

Yapılacak olan iş ilanlarının ardından ise kişiler başvurularını yapabilecekler. İki şekilde gerçekleşecek olan alımların birincisi sözleşmeli diğeri ise kadrolu olarak gerçekleşecek. Kadrolu alımlarda ise hepinizin bildiği üzere Kamu Personeli Seçme Sınavı zorunluluğu olacak ve kişileri bu sınava girip geçer not almış olmaları gerekmektedir. Sözleşmeli alımlarda ise kura ve mülakat usulü ile alımlar olacak.