Düzce Belediyesi memur alımı için ilan yayımladı. Belediye resmi sitesinde yayımlanan ilana göre Düzce Belediyesi bünyesindeki memur ihtiyacını karşılamak üzere 20 kişilik boş kadro ile itfaiye eri alımı yapılacak. Buna göre Düzce Belediyesi 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında Kadın Erkek adaylar içerisinden itfaiye eri alımı yapılacak. Başvuru şartları ve başvuru bilgilerini İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktarıyoruz.

KADRO BİLGİLERİ NEDİR?

Düzce Belediyesi 20 kişilik boş kadro ile 10 Lise Mezunu ve 10 Ön Lisans Mezunu itfaiye eri alınacak.

Ön Lisans Mezunu: İtfaiyecili ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik ön lisans programlarının birinden mezun olmak ve en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Ayrıca KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

Lise Mezunu: Ortaöğretim kurumlarının İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Alanı ve Dalların birinden mezun olmuş olmak ve en az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı aranacak. KPSS puanı ile ise Kadın Erkek adaylardan 2018 KPSS yılına göre P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Düzce Belediyesi memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylar öncelikle 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, Sınavın yapıldığı tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak ve Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Belediye İtfaiye eri alımı için adaylar başvurularına 02 Kasım 2020 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 04 Kasım 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece  Düzce Belediyesi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Cedidiye mahallesi, İstanbul caddesi /DÜZCE adresine şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

Başvuru formu yayımlandığında ve başvuru belgeler hakkına daha detaylı bilgi alabilmek için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ