Belediye Memur Alımı başvurusu başladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Elbeyli Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Düz Memur Alımı yapacağını bldirmişti. Genel İdare Hizmetleri sınıfında olmak üzere 10. Dereceli kadroya 1 Memur alımı yapılacak.  Başvuru için adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca adaylardan en az B Sınıfı sürücü belgesi şartı istenecek. Başvuru detayları ve başvuru belgeleri haberimizin devamında.

Başvuru Süreci Başladı!

Belediye başvuruları başladı. En geç 01 Mart 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Başvurular sadece istenen belgelerle Belediye ye Elektronik ortamda veya Hürriyet Mahallesi Okul caddesi N0.2 Elbeyli –KİLİS adresindeki Elbeyli Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Elektronik ortamda yapılacak başvurular Belediyenni resmi internet adresinden gerçekleştirilecek.

DİĞER BELEDİYE VE KURUMLARIN GÜNCEL MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Düz Memur Alımı Kadro Bilgisi:

Elbeyli Belediyesi Ortaöğretim Kurumlarının Pazarlama ve Perakende Alanı ve Dalları veya Muhasebe ve Finansman Alanı - Muhasebe / Muhasebe ve Finansman Dalından mezun olmak şartı ile Kadın Erkek adaylar içerisinden 1 Düz Memur Alımı yapacak. Ayrıca adayların en az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

Genel ve Özel Şartlar:

Belediye Genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabiilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

Özel Olarak ise, Yukarıdaki eğitim dalından ortaöğretim mezunu olmak ve 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise kapsamında KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı talep edilecektir.

Başvuru Belgeleri Nedir?

a) Başvuru Formu, Kurumumuzdan veya Belediyemizin internet sayfasından www.elbeyli.bel.tr temin edilecektir.

b) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

c) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-Devlet’ten alınan kare kodlu öğrenim belgesi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

d) Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

e) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin web sitesinden alınan doğrulama barkodlu bilgisayar çıktısı,

f) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

g) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

h) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

i) 3 adet biyometrik fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim