Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı için 423 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını bildirmişti. İlana rekor sayıda başvuru yapıldı ve sonuçların ardından mülakat tarihleride belli oldu. Bu kapsamda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve DİSKİ 21 Nisan 2021 tarihi ile duyuru yayımladı ve adaylar belirtilen tarihte mülakata girecekler.

DBB VE DİSKİ DUYURU YAYIMLADI!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi resmi İnternet adresi üzerinde yayımladığı duyuruya göre 16 Nisan 2021 tarihinde çekilen kura sonuçları açıklandı. Buna göre Büyükşehir Belediyesi " 16 Nisan 2021 tarihinde Sezai Karakoç Kültür Kongre Merkezinde, Diyarbakır 3. Noterliği huzurunda saat 10.00’da yapılan personel alımına ilişkin elektronik ortamda kura çekimi sonucunda DİSKİ Genel Müdürlüğü ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi için ilana çıkılan pozisyonların kura çekimleri yapılmıştır " şeklinde açıklama yapıldı.

MÜLAKAT TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Kura sonucunda Diski Genel Müdürlüğüne 87 Asıl başvuru Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine 56 Asıl başvuru kurayla belirlenmiştir. Kura sonucunda Asıl olarak mülakata girmeye hak kazanan adayların başvuru sürecinde istenen evrakları eksiksiz bir şekilde 22.04.2021-30.04.2021 Tarihleri arasında DİSKİ Genel Müdürlüğü için DİSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi için, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim