Denizli Çivril Belediyesi personel alımı gerçekleştiriyor. Denizli Çivril Belediyesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere personel alımı yapacak. Sizde Denizli Çivril Belediyesi ailesine katılmak için ilanın devamında verilen bilgileri inceleyiniz.

Denizli Çivril Belediyesi 16 Mayıs 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki çalışan personel ihtiyacını gidermek amaçlı Veteriner fakültesi mezunu 1 adet Veteriner Hekim alacak. Alımı yapılacak personelden aranan şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir.

GENEL ŞARTLAR:
  • 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar, 
  • Görevinin gerektirdiği yazılım programını biliyor olan adaylar,
  • Başka kamu kurumunda sözleşmeli olarak çalışmıyor olan adaylar,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumuna sahip olmayan adaylar,

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 17 Mayıs 2016 tarihi ile 24 mayıs 2016 tarihleri arasında saat 16:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Çivril Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları Müdürlüğüne şahsen müracaat edeceklerdir.(Üçüncü şahıslar eli ile, posta veya email ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.) Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilen adayların sınavları geçersiz sayılır ve göreve başlatılmayacaktır. Göreve başlatılmış olsalar dahi iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim