Denizli Büyükşehir Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016
Denizli Ege Bölgesinde bulunan turizm için oldukça elverişli bir ortama sahip olup Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini sunmaktan hiçbir kaçınmamıştır. Ege Bölgesinde geçiş noktalarında olan coğrafi konumu ile ticarete de elverişli bir ildir. Doğal güzellikleri ile turistleri çeken bulunduğu ılıcalar ile bir çok ziyaretçisi olan Denizli ilinin kalkınmasını sağlanmak Büyükşehir Belediyesinin görevi olmuştur.
Denizli Büyükşehir Belediyesi işsizlik oranını azaltmayı hedefleyerek bir çok alanda çalışmalar yapmaktadır. Büyükşehir Belediye ihtiyacı olduğu zamanlar daha iyi hizmet sunabilmek ve çalışmalarda aksatmalar yaşanmaması için personel alımları yapmaktadır. Personel alımlarını ise resmi internet sitelerinde yayınlamakta ve Büyükşehir Belediyesi binasında da ilan panolarına asmaktadır. Büyükşehir Belediyesinde personel alımı olacağını duyan halk ise yüzleri güler vaziyette araştırmalarını yaparak başvuru forumlarını doldurup göndermektedirler. Büyükşehir Belediyesi kontenjan sayılarını da açıklayarak hangi konumda ne kadar kişilik açık olduğunu sizlere bildirmektedir. Kadrolu ve ya sözleşmeli çalışmak isteyen memur alımları da internet sitelerinden bildirilecek gerekli ihtiyaç olduğu alanlara yerleştirmeleri yapılacaktır. Ayrıca Denizli Büyükşehir Belediye engelli vatandaşlarımızı da işe almak için iş imkanları yaratmıştır. Engelli vatandaşlarımız iş başvurularını yaptıklarında kura ile seçimler yapılacak ve seçilen vatandaşımız uygun pozisyonda işine başlayacaktır. Her yıl yapılan personel alımları bu yıl da yapılacaktır. İhtiyaç sayısına göre düzenlemeler yapılacak duyurular gerçekleştirilecektir. Ayrıca belediye bünyesine kadrolu olarak personel alımı da gerçekleştirilecektir. Bu alımlarda ise KPSS puanı aranan şartlar arasında olacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Personel Alımları gerçekleştirirken yapmanız gereken güncel bilgilerin takibini bırakmamak olacaktır. Zaman zaman yapılan duyurular olacak ve gerekli açıklamalar Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanacaktır. Denizli Büyükşehir Belediyesinde çalışmak isteyen bireylerimiz halka hizmet sunmak için kendini hazır hisseden kişilerimiz başvurularını gerçekleştirip onaylanmalarını bekleyebilirler.