Resmi Gazetede 10 Eylül 2020 tarihi ile yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre Çüngüş Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Düşük KPSS puanı ile memur alacak. Bu kapsamda Çüngüş Belediyesi Genel İdare Hizmetleri sınıfıda 9. dereceli kadroya 1 kişilik boş kadro ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı gerçekleştirecek. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Çüngüş Belediyesi memur alım ilanına şartları taşıyan Erkek ve Kadın adaylar başvuru yapabilecek. Buna göre adaylardan kadrosuna göre Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Kamu Yönetimi, işletme veya iktisat bölümlerinin birinden mezun olmak. MEB onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek. En az B Sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak şartı aranacak.

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR:

Adaylardan genel oalrak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. özel olarak ise Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 65 puan almış olmak gerekmektedir. 

Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek ve 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartıda yer alıyor.

BAŞVURULAR:

Çüngüş Belediyesi başvuruları 14 Ekim 2020 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 16 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte Belediyenin yazı işleri Müdürlüğüne gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim