Çorum Belediyesi 22 Memur alımı yapacak. Başvuru süreci Bugün itibari ile başladı. Çorum Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere İtfaiye Eri Alımı ve Zabıta Memuru alımı yapacak. Adaylar uzun zamandır ilan için başvuruların başlamasını bekliyordu. Başvuru süreci Bugün ( 04 Ocak 2021 ) itibari ile başlamış olup tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

22 BELEDİYE MEMURU ALIMI YAPILACAK!

Çorum Belediyesi bünyesine 22 kişilik kadro ile Ön Lisans mezunu 12 İtfaiye Eri ve 7 Zabıta Memuru alacak. Lisans mezunu ise 3 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Çorum Belediyesi bünyesine personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, KPSS, yaş, Eğitim, Boy ve Sürücü belgesi nitelikleri talep edilecek.

  • 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSp93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak,
  • Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak,
  • Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak,
  • En az B veya C Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,
  • İtfaiye eri kadrosu için sağlık açısından kapalı mekan, Dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak gereklidir.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Çorum Belediyesine Memur alımı başvuruları 04 Ocak 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 08 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Adaylar başvurularını sadece Çorum Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne Şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER VE İLANIN DETAYLARI BURADA

DİĞER BELEDİYE PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim