Çorlu Belediyesi zabıta memuru alımı yapacak. KPSS en az 65 puan ile memur alımı yapılacak olup kadın ve erkek adaylar başvuru yapabilecek. Çorlu Belediyesi 25 Zabıta Memuru alımı için başvuru süreci henüz başlamadı. Ancak ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Çorlu Belediyesi 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesine göre ve belediye zabıta yönetmeliği hükümlerine göre Genel idare Hizmetleri sınıfında 25 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Lisans mezunu 10 ve Ön Lisans mezunu 15 zabıta alımı yapılacak. 

Adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle 657 sayılı DMK 48. maddesindei nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Ayrıca Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167cm ve bayanlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak gibi şartlarda aranıyor.

Dağılım Tablosu:

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çorlu Belediyesine zabıta memuru alımı için adaylar başvurularına 24 Ağustos 2020 tarihi itibari 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde yapacaklar. Başvurular istenen belgeler ile birlilte şahsen yapacaklardır.

Bu kapsamda Çorlu Belediyesi zabıta memuru alımı başvuruları Belediye'nin resmi internet adresi üzerinden doldurulacak başvuru formu ile birlikte ve aşağıdaki istenen belgeler ile birlikte Hatip Mahallesi Ali Osman Çelebi Bulvarı No:74 Çorlu/Tekirdağ adresindeki Çorlu Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu hizmet binasına gelecek, burada görevlendirilen belediye personelince boy ve kilo ölçümü yapıldıktan sonra belgelerini teslim ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER:

Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi

Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.), Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.),

 KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı

Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.),

2 adet biometrik fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim