Çardaklı Belediyesi Memur Alımı için ilan yayımladı. Az Önce yayımlanmış olan Belediye Personel Alımı ilanına göre Çardaklı Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı mezuniyetlere sahip Memur Alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda Alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta yönetmeliğine göre yapılacak.

KADRO BİLGİSİ:

Söz konusu belediye toplamda 2 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru Alımı yapacak. Bu doğrultuda,

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu yönde Özel olarak ise, KPSS, Eğitim, Yaş, Boy gibi nitelikler aranacak.

Özel Şartlar:

a)İlan edilen zabıta memuru kadroları için, mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak kadroların karşısındaki puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,

b)Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

c) 657 sayılı Kanunun 48. maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamak. Boy ve Kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.

d)Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

e) 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az B veya D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Belediye Memur alımı için adaylar başvurularını 25 Ağustos 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 27 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Bu kapsamda başvurular sadece şahsen istenen belgeler ile birlikte Nevzat Ayaz Mah. İstasyon Cd. No:33 Çardaklı Kasabası Atkaracalar/ Çankırı adresine mesai saatleri içinde şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim