Çankaya Belediyesi memur alımı başvuruları sona erdi. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 80 Zabıta Memuru alımı yapacağını bildirmişti.

Belediye memur alımları 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliğine memur alımı yapılacak. Çankaya Belediyesi Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden Genel İdare Hizmetleri sınıfında 80 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuru değerlendirmesi sadece KPSS Puanı ile yapılacak. Başvurular KPSS 75 puan almış olmak şartı ile alınmıştı. Bu kapsamda mezuniyete göre yapılacak KPSS sıralamasına göre en yüksek puan dan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılacak olup listeye göre kadro sayısının 5 katı kadar aday sınava çağırılacaktır.

Sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları 27.09.2021 tarihinde belediyenin (www.cankaya.bel.tr/) internet adresinde ilan edilecek olup, sınava çağrılan adaylar kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu sınava giriş belgelerine bu adres üzerinden erişebilecektir. Bu belge sınava girişte ibraz edilecektir. Sınava katılma hakkı elde edemeyen adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

SINAV DETAYLARI NEDİR?

Çankaya Belediyesi 80 kişilik boş kontenjan ile alım yapacak. Bu kapsamda Zabıta Memuru Alımları için sözlü veya Uygulamalı sınav yapılacak olup Sözlü ve Uygulamalı Sınav 04-15 Ekim 2021 tarihleri arasında (Cumartesi-Pazar günleri hariç) Şehit Gönenç Caddesi No:20/1 Maltepe-ÇANKAYA/ANKARA adresindeki Çankaya Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü hizmet binasında yapılacaktır. Sınavlar saat:09.00’da başlayacaktır. Sözlü ve Uygulamalı Sınav, aynı gün içerisinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir.

Sözlü ve Uygulamalı Sınav Konuları Nedir?

Sözlü Sınav;

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,

c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,

ç) Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuat, konularını kapsar.

Uygulamalı sınav; kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılacaktır.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA