Çanakkale Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016
Türkiye’nin temellerinin atılması sırasında adeta bir dönüm noktasının yaşandığı Çanakkale, artık yaralarını sarmış ve modern bir görüntüye sahip olmuştur. Yılın her vaktinde hem ülkemizden hem de dünyanın dört bir yanından ziyaretçi çeken Çanakkale’de bugünkü gelişimin sebepleri arasında Çanakkale Belediyesi’nin şehre yaptığı hizmetler oldukça etkilidir.
Manevi olarak olmasada estetik bir şehir görünüşündeki yaraların sarılmasıyla bugünkü Çanakkale modern bir görünümdedir. Böyle bir görüntüde olabilmek adına yapılan sayısız hizmetlerde ise önce belediyecilik hizmetlerinin daha sonra da halkın desteğinin payı büyüktür. Projelerin uygulanması ve projelerin devamlılığı açısından yapılan personel alımlarına halkın desteği de bu hizmetleri hızlandırmıştır. Şuan için süren ve Çanakkale Belediyesi tarafından yürütülen projelere baktığımız zaman şehir planlamaları ve hepsinden önemlisi Kazdağı’ndaki düzenlemeleri görebiliriz. Çok büyük projelerin bulunduğu Çanakkale’de bu projelerin ortaya konulabilmesi için ise belirli dönemlerde personel alımları gerçekleştirilecektir. 2016 yılı içerisinde yapılacak olan personel eleman alımlarının büyük bir çoğunluğunun isme Orman Müdürlüğü’ne yönelik gerçekleşeceğini söyleyebiliriz. Kazdağı ve şehirdeki diğer ormanlık alanların yenilenmesi ve başka ağaçların da kazandırılabilmesi adına birçok personele ihtiyaç duyulmaktadır. Bunun dışında şehirde bulunan trafik sorunlarının çözülmesi adına geliştirilen otopark ve otopark düzenleme projeleri de birçok insana iş imkanı sağlayacaktır. Bu projelerde ise zabıta, işçi ve şoför alımları gerçekleştirilecektir. Bu alımlarla beraber hem iş bekleyen vatandaş sevindirilecek hem de hizmet kalitesi artırılmış olacak.
Çanakkale Belediyesi personel eleman alımları gerçekleşirken bu alımların kimisi sözleşmeli kimisi de kadrolu olarak gerçekleşecektir. Kadrolu alımlarda ise bilindiği üzere KPSS puan şartı aranmaktadır. Kadrolar ve kontenjanlar ile ilgili detaylı bilgilendirmeler ise Çanakkale Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümü tarafından kamuoyuna duyurulacaktır.
Editör: TE Bilisim