Bursa ilinde farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Yıldırım Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 3 farklı pozisyon için personel alımı yapacağını bildirdi ve toplamda işçi alım sayısı 150 olarak belirtildi.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Yıldırım Belediyesine bağlı olan birimlere 3 farklı pozisyonda personel alımı yapılacak. Bu yönde alımlar Daimi olarak yapılacak. 

Alım yapılacak pozisyonlar ise, 10 Çöp Kamyonu Şoförü, 15 Atık Toplama İşi ( Çöp Kamyonu Arkası Toplayıcısı ve 125 Temizlik Personeli olmak üzere toplamda 150 kişi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yıldırım Belediyesi adaylardan mezuniyet şartı aramıyor. Ancak bazı nitelikler kapsamında alım yapılacak. Bu yönde adayların Emekli olmamak, 20 ile 45 yaşları arasında olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli ayığı almıyor olmak, Görevini devamlı yamasına engel olabielcek herhangi bir sağık probelemi olmamak, Herhangi bir Sabıka kayıd olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Bursa Yıldırım Belediyesi bünyesine personel alımı için adaylar bazı nitelikler talep etmektedir.Bu kapsamda başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 31 Ocak 2020 tariihi ile 03 Şubat 2020 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular Sabıka kaydı ile bizat ilgli belediyeye başvırılarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İlan hakkında detaylı bilgi almak için: media.iskur.gov.tr/35671/bursa-yesil-yildirim-gida-turizm-ins-san-ve-tic-a-s-03-02-2020.pdf

Editör: TE Bilisim