Devlet Personel Başkanlığı tarafından 26 ocak 2018 tarihli yayımlanan ilanlara göre, Bolu Yeniçağa Belediyesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek için sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Bolu Yeniçağa Belediyesi tam zamanlı çalışacak 1 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli oalrak Mimar alımı gerçekleştirecek. Ayrıca adayların bu ilana başvuru yapabilmeleri için aranan niteliklerin tamamını taşımaları şarttır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Bolu Yeniçağa Belediyesi bünyesine alımını yapacağı Mimar adayından, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Bolu ili sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, herhangi bir başka kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, Bilgisayar Destekli Mimari Modelleme sertifikasına sahip olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 2 ve 3 boyutlu Autocad geliştirme yum sertifikasına sahip olmak, Görevini yapmasına engel olabilcek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Üniversitelerin Mühendisli Mimarlık fakülelerinin Mimarlık bölümünden mezun olmuş olmak ve Erke kadaylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 26 Ocak 2018 tarihi itibari ile başladılar. Buna göre adaylar başvurularını en geç 30 Ocak 2018 tarihi saat 17:00 a kadar Bolu Yeniçağa Belediye Başkanlığı yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim