Türkiye'nin dört bir bölgesinde bulunan belediye başkanlıkları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere farklı pozisyonlar için memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup ilgili ilanlar belediye başkanlıklarınca hazırlanmakta ve kamuoyuna duyurulmaktadır.

Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ilanlar geçtiğimiz gün Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. Buna göre Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanlığı 10 daimi kamu personeli alımı yapıyor. Peki adayların hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak, başvurular nasıl yapılacak ve nasıl başvuru yapılır?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre kurumun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu 23 daimi kamu personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki ilan detayları nedir? Adayların en az ilkokul mezunu olması, MEB onaylı Çevre koruma alanında Çöp toplama personel eğitimi Belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır. Peki pozisyonlar nedir? Nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 23 daimi kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Buna göre alınacak pozisyonlar çöpçü 22 kişi ve beden işçisi 1 kişi olarak görülmektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların çöpçü kadrosu için https://goo.gl/G16Kw4 linki ve beden işçisi pozisyonu için https://goo.gl/nuDt56 linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğu aracılığı ile başvurması gerekmektedir.