Beykoz Belediyesi Memur Alımı Yapacak.

Belediye geçtiğimiz gün yayımladığı memur alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda Ön Lisans ve Lisans Mezunu memur alımı yapacak. Bu kapsamda Belediye 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında alım yapılacak. İlan geçtiğimiz gün yayımlanmış olup başvuru süreci başlıyor. Peki kimler başvuru yapabilecek? Adaylardan aranan nitelikler nedir? tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Memur Alımı Yapılacak Kadrolar Nedir?

Beykoz Belediyesi Kadın Erkek adaylar içerisinden Genel İdare Hizmetleri sınıfında 2 Veznedar, 3 Memur, 8 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve 5 Bilgisayar İşletmeni alımı yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bunun dışında adaylardan, KPSS, Yaş Eğitim gibi nitelikler aranacak. Ayrıca Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gerekmektedir.

KPSS Şartı: 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 65 puan almış olmak gereklidir.

Ayrıca Bilgisayar İşletmeni ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadroları için; Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya bitirdiği okulun ders müfredatında bilgisayarla ilgili ders aldığını belgelemek veya bilgisayara ilişkin konularda kurumlarca açılan en az 60 saatlik hizmet içi eğitimlere katılıp başarılı olduğunu gösterir belgeye sahip olmak şarttır.

Kadrosuna Göre Özel Şartlar:

3 Bilgisayar İşletmeni: Matematik ve İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, İstatistik, Ekonometri lisans programlarının birinden mezun olmak.

2 Bilgisayar İşletmeni: Maliye, Muhasebe ve Maliye, Maliye-Muhasebe, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Çalışma Ekonomisi lisans programlarının birinden mezun olmak.

3 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni: Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi lisans programlarının birinden mezun olmak.

5 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni: Herhangi bir lisans programından mezun olmak.

3 Memur: Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası ilişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası ilişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları, Toplumsal ve Siyasal Bilimler lisans programlarının birinden mezun olmak.

2 Veznedar: Borsa ve Finans, Para ve Sermaye Yönetimi, Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası, Finans, Finans ve Muhasebe, Emtia Borsası, Sermaye Piyasası ve Borsa, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulama, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları önlisans programlarının birinden mezun olmak.

Başvuru Süreci Başlıyor

Beykoz Belediyesinin memur alımı başvuruları 05 Nisan 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 09 Nisan 2021 tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvurularını sadece şahsen veya posta yoluyla; Beykoz Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Gümüşsuyu Mahallesi Kelle İbrahim Caddesi No:43 Beykoz/İSTANBUL adresine göndererek yapabileceklerdir.

Başvurulur elektronik ortamda https://form.beykoz.bel.tr/basvuru web adresinden veya [email protected] elektronik posta adresinden de yapılabilecektir.

Editör: TE Bilisim