Beykoz Belediyesi Memur alımı yapacak.

Yayımlanan Belediye Personel Alımı ilanına göre Beykoz Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Zabıta Memuru Alımı ilanı yayımlandı. Belediye 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre 55 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı yapılacak. Alımlar KPSS Puanı ile yapılacak olup şartlar ve kadro detayları haberimizde.

KADRO DETAYLARI:

Beykoz Belediyesi Kadın Erkek adaylar içerisinden 55 Zabıta Memuru alacak. Bu kapsamda Herhangi bir Ön Lisans programından mezun olmak şartı ile 5 Kadın ve 50 Erkek Zabıta Memuru Alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Beykoz Belediyesi Memur alımı başvuruları için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise, KPSS, Eğitim, Yaş ve boy nitelikleri aranacak.

KPSS Şartı: 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Eğitim Şartı: Herhangi bir Ön Lisans mezunu olmak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Sürücü Belgesi Şartı: En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Yaş Şartı: Zabıta Memuru sınavı tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Beykoz Belediyesi Zabıta Memuru Alımı başvuruları 20 Mayıs 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 28 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Gümüşsuyu Mahallesi Kelle İbrahim Caddesi No:43 Beykoz/İSTANBUL adresindeki Beykoz Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim