Beykoz Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için zabıta memuru alımı yapacağını bildirdi. Bu yönde geçtiğimiz gün yayımlanana ilan ile Belediye Başkanlığı 50 memur alımı gerçekleştirecek. 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklere göre ve Belediye zabıta yönetmeliği kanunlarına göre bazı şartlar aranacak.

Kadın Erkek Zabıta Memuru Alınacak

Beykoz Belediyesi söz konusu ilan ile 50 kişi alacak olup alımlar Genel İdare Hizmetleri sınıfında yapılacak. 8. ve 10. dereceli kadrolara kadın ve erkek adaylar başvuru yapabilecek. Bu yönde Lisans mezunu 10 ve 40 Ön Lisans mezunu zabıta memuru alınacak. Ön Lisans mezunu alımlar farklı alanlara ayrılmakta olup aşağıdaki tabloda ilanı inceleyebilirsiniz.

Zabıta Memuru Başvuru Şartları Nedir?

Beykoz Belediyesi zabıta memuru alımı için adaylar bazı nitelikleri taşımaları gerekir. Genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendindeki şartlar aranır.

Özel olarak ise, KPSS, Boy, Yaş, Zabıta Memuru şartı ve Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak şartı aranır.

KPSS Şartı: 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Yaş Şartı: Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak.

Boy Şartı: Erkek adaylar için 167cm ve bayan adaylarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Ehliyet Şartı: 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Başvurular Devam Ediyor

Beykoz belediyesi personel alım başvurularına 1 Haziran 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç10 Haziran 2020 tarihine kadar başvuru yapılması gereklidir. Başvurular aşağıdaki başvuru formu ile birlikte şahsen belediye ye yapılacak.

BŞVURU FORMU

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim