İstanbul Eyüpsultan Belediyesi personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre İstanbul Eyüpsultan Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için 657 sayılı devlet memurları kanununa tabi olara kBelediye Zabıta Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda 25 kişilik boş kadro ile Zabıta memuru alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Zabıta memur ualım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erke kadaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumu olmamak, Yapılacak Güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak şartları aranacaktır.

Ayrıca Zabıta memurluğu pozisyonu için özel olarak, Daha önce görev yapılan Kamu kurumundan disiplin cezası ile ayrılmamaış olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış olmak, Herhangi bir lisans programından mezun olan adayların geçerli KPDS/YDS İngilizce ve/veya Arapça sınavından en az (B) seviyesinde puan almış, Erkek adaylar için 167 Cm ve Bayan adaylar için 160 Cm boyunda olmak ve Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapaca kadaylar başvurularına 02 Temmuz 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 17 Temmuz 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Belediyenin internt sitesinden doldurulacak başvuru formu ve diğer belgeler ile birlitke belediye ye şahsen yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim