Devlet Personel Başkanlığı devamlı olarak alım ilanı yayımlamaktadır. Son olarak 24 Nisan 2018 tarihinde yayımlanan ilana göre, Yozgat Çayıralan Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtti. Söz konusu olan ilana erkek veya kadın adaylar başvuru yapabilecek olup bu yönde 5 kişi alınacaktır. Buna göre Yozgat Çayıralan belediyesi, alacağı boş pozisyonar için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartl arayacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

İlgili ilan ile belediyeye, 3 Kişilik boş kadro ile, İktisadi, İşletme, İktisat, Hukuk, idari bilimler ve Siyasi Bilgiler bölümü mezunu memur, 1 Kişilik kadro ile İnşaat veya Harita Mühendisi mezunu olan Mühendis ve 1 Kişilik kadro ile Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin veya bölümlerinden mezun olan Zabıta Memuru alınacaktır. İlgili ilan için adaytlardan KPSSp3 puan türünde puan almış olmak şartı aranacak olup, ayrıca söz konusu ilana Erkek veya Kadın adaylar'da başvuru yapabilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Yozgat Çayıralan Belediyesi alım yapacağı bu kadrolar için adaylardan, Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya ilgisi olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir durum söz konusu olmamak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırması ile ilgili olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Alım yapılacak kadrı ile alakalı eğitim seviyesinde olmak şartları aranacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR:

Yukarıda belirtilen genel şartlara ek olarak adaylardan, Daha önce çalışılan kamu kurum ve kuruluşlardan disiplin veya ahlaki nedenlerle çıkartılmamış olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmak.

Ayrıca Zabıta Memuru pozisyonu için, Erkeklerde 1.67cm olmak, Bayanlarda 1.60 cm olmak, 30 Yaşını doldurmamış olmak ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir durum söz konusu olmamaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 23 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 21 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını mesai saatleri içerisinde yapacak olup, en geç son başvuru günü saat 17:00 a kadar Yozgat Çayıralan Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne istenilen belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular şahsen veya posta yolu ile yapılacak oluk eksik belge durumunda başvurular kabul edilmeyecektir.

İSTENEN BELGELER NELERDİR?

Adaylardan başvuru sırasında, Belediyeden temin edilecek başvuru formu, Diploma veya Mezuniyet fotokopisi, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, KPSS Sonuç belgesi, Erkek adaylar için askerliğini gösterir belge, 2 adet fotoğraf, Görevini devamlı yapacağına dair beyan, Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin fotokopisi belgeleri istenecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvuru yapmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim