Yayımlanmış olan ilana göre belediye'ye kamu perosneli alımı yapılıyor. Bu doğrultuda Tekirdağ'da bulunan Süleymanpaşa Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için Kurum Dışı Daimi Geçici işçi talebi doğrultusunda 5 kişilik boş kadro ile Şoför alımı gerçekleştirecek.Adaylardan aranan başvuru şartları ve detaylar aşağıda yer almaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylardan aranan başvuru şartlarına göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile igisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlı ksorunu olmamak, En az C veya E sınıfı ehliyete sahip olmak, src 3 veya 4 belgesine sahip olmak, Emekli veya emekli aylığı almıyor olmak, vardiyalı çalışabilecek olmak, Psikoteknik Değerlendirme belgesine sahip olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 24 Temmuz 2018 tarihinde başlamışlardı. Buna göre adaylar başvurularını en geç 04 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Adli Sicil kaydı, Kimlik Fotokopisi, Ehliyet, Src Belgesi ve Psikoteknik belgesi ile birlikte son başvuru gününe kadar belediye'ye şahsen yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kulalanabilirsiniz.

ilanın Tam metni