Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Çanakkale Ayvacık Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere tam zamanlı çalışacak sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu kapsamda Çanakkale Ayvacık Belediyesi Çevre Mühendisli Bölümü lisans mezunu olmak şartı ile Çevre Mühendisi alacak.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER NEDİR?

Çanakkale Ayvacık Belediyesi kamu personeli alımı adaylarından, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar kapsamında, Askerlik ile ilgisi olmamak, Affa uğramış bile olsa suç hükümlülüğü olmamak, Türkiye Vatandaşı olmak, Erkek olmak, Sağlık bakımından hizmetini yerine getirmesine engel durum olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, gibi nitelikler aranıyor.

Özel Olarak ise, Çevre Mühendisliği Lisans mezunu olmak, En az B Sınıfı ve A2 Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Herhangi bir başka kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 29 Nisan 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu bağlamda adaylar başvurularını son başvuru günü 17:00 a kadar istenen belgeler ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gereklidir. Bunun dışında posta veya herhangi bir başka yol ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

BAŞVURULARDA İSTENEN BELGELER:

Başvuru yapacak adaylardan, Yerleşimyeri Belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, Güvenlik soruçturması ve arşiv araştırması formu, Kamu haklarından mahrum bulunmasını gösterir beyan, Nüfus cüzdanı fotokopisi, öğrenim durumunu gösterir belge, Askerlik durumunu gösterir belge, başka kurumda sözleşmeli olarak çalışmadığına dair beyan, Özgeçmiş, Asğlık raporu ve adli sicil belgesi ile birlikte başvuru yapılacak.

İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayarak ilanın detaylarını inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim